Uncategorized

Bloggers en Instagrammers voor Team Jurgen

Eindelijk is het zover!!
We starten met onze bloggers- /instagramactie.

Ik heb het geluk heel wat creatieve zielen te mogen kennen en hele tijd geleden zeiden enkelen als we wat kunnen naaien doen we dat graag.
Enkele jaren geleden had je bloggers for life, echt een top actie waar ik heel graag aan meedeed.
Dus toen de dames met hun voorstel kwamen moest ik meteen aan deze actie denken.

We willen graag een beetje hetzelfde gaan doen en daarom kom ik jullie hier graag vertellen wat we gaan doen.
Vanaf morgen 20 mei gaan er 2 weken  verschillende dames  en 2 mannen (hoera!!) via hun blog/ instagram iets doneren tvv Team Jurgen.
Vaak is het iets zelfgemaakt maar er zullen ook bijvoorbeeld bonnen geschonken worden.

Stel dat er een artikel is waar jij helemaal gek van bent (en geloof mij er zitten pareltjes tussen) dan kan je voor dat specifieke stuk lotjes kopen.
Elk lotje kost 2 euro en je mag per artikel zoveel lotjes kopen als je wilt.

Uiteraard zijn er enkele regeltjes:
1. Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag. Dus je kan overschrijven van maandag tem vrijdag per week op volgend rekeningnummer BE74 3774 6360 8507

2. Zorg ervoor dat je zeer duidelijk vermeld hoeveel lotjes voor welk veilingnummer(s) je koopt. Vb jef janssens :12 euro 3x nr 1, 1x nr 7, 1x nr 8 en 1x nr 10

3. Alle centen gaan via Team Jurgen naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Houd wel in gedachten dat dit alles gemaakt is door mensen en perfectie niet bestaat. Iedereen deed zijn uiterste best dus vergeef het eventueel losse draadje dat nog aan het kleedje hangt of de oogjes die klein beetje scheef staan in de gehaakte knuffel.

4. Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wens je vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar indien je dan wint vragen wij je de verzendkosten zelf te dragen. Binnen Belgie komen er geen verzendkosten bij.

5. De trekking gaat door op 5 Juni . De winnaars worden via de blogs en instagram bekend gemaakt! Ook hier komt er een overzicht van alle winnaars en zal ik onthullen hoeveel geld we samen hebben ingezameld (stiekem hoop ik op een heel mooi bedrag).
Je krijgt tem 15 juni om contact op te nemen als je gewonnen bent, hierna kiezen we een andere winnaar.

hier heb je alvast een overzicht van de bijdragers van week 1

Inge – Fanny – Frank – Deborah – Dorothee – Debora – Barbara – Annemie – Davina

Lieve lezers ik hoop echt dat we samen een mooi bedrag mogen verzamelen tvv stichting tegen kanker. Want voor alle duidelijkheid, team Jurgen zet zich via levensloop in voor de Stichting tegen Kanker.  NIETS van al het ingezamelde geld komt bij ons gezin terecht! Het is echt mijn droom dat ooit kanker geneesbaar is met een weekje antibiotica.
Kanker is een vettig beest en niemand zou ooit nog zijn papa, vriend, partner, oma, moeder,…. mogen verliezen aan deze smerige ziekte.

Eén reactie

Reageren mag! Graag zelfs!