Team Jurgen,  Uncategorized

Rollercoaster aan emoties

U leest het goed 9206 euro hebben we ingezameld voor levensloop Edegem. Dit geld zal gebruikt worden voor onderzoek via Stichting tegen kanker.
Ben ik trots? JA zeker uiteraard! Ik ben zoooo dankbaar voor hoe groot en liefdevol Team Jurgen is.

En toch…
1 Dag later ben ik triest en gefrustreerd tegelijk want waarom kan dit geld niet meinen knapperd redden? Waarom moest uitgerekend hij te horen krijgen dat er geen behandelingen meer zijn die hem kunnen helpen? Waarom moet mijn dochtertje veel te vroeg haar papa gaan missen?

En waarom kan ik wel veel geld inzamelen voor anderen maar lijkt het als ik online ga zoeken dat ik langs alle kanten gestraft zal worden?
TE jong voor weduwenpensioen, kinderbijslag waar je van nieuw en oud systeem enkel het slechtste krijgt, en wie weet wat komt er nog op ons pad.
Begrijp me niet verkeerd ik ben zeer blij dat ik men steentje kon bijdragen voor levensloop en wie weet sta ik daar volgend jaar weer maar het maakt me soms wel bang…

Wat als Jurgen weg valt? Hoe moet dat dan met mij en Marthe? Kunnen we ons appartementje houden? Ik zou liever niet plots voltijds moeten gaan werken , enzoverder.
En ik heb dan nog geluk dat ik een giga netwerk heb , die zullen helpen met opvang, lekkers en desnoods zelfs mijn huishouden komen helpen beredderen maar toch….

9206 keer oprecht bedankt want oooit moet geen enkel persoon nog iemand verliezen aan kanker DAT is mijn streven!!

 

4 Reacties

 • Ilse VM

  Liefste Sarah, ik moet huilen van je blog. Zó oneerlijk en kut en hard 😭
  Ik hoop zo dat er inderdaad ooit (en graag rather sooner then later!) niemand meer sterft aan deze kloteziekte…

  Heel veel sterkte en superhard gefeliciteerd met het fantastische bedrag dat jullie opgehaald hebben!

  Grts, Ilse

 • Gert

  Sarah ik bewonder je vechtlust enorm. Het is heel normaal dat je bang bent. Wat jij hebt verwezenlijkt voor levensloop zullen weinigen je nadoen. 😢

 • Nathalie

  Lieve Sarah, het is oneerlijk en helaas zijn er veel hiaten in het systeem. Geniet van je gezinnetje nu! Dat is het belangrijkste op dit moment. Een dikke megaknuffel van ons want jij bent een vrouw met een gouden hart! Geef Jurgen en Marthe een dikke knuffel! Ik weet dat je een gevuld netwerk hebt maar weet dat je hier ook altijd welkom bent! Of als je opvang nodig hebt voor Marthe. Ik stuur jullie heel veel kracht, licht en liefde toe!

 • Inge de beer

  Lieve Sara en Jurgen.
  Ik mocht al van jullie prille geluk met jullie huwelijk mee volgen tot de grote calvarieberg die jullie al hebben afgelegd.
  Elke dag zijn jullie in mijn gebeden.
  Zo dapper zo sterk zijn jullie al geweest.
  Ik heb een onmeetbaar respeckt voor jullie.
  Sarah wij het pleegzorg groepje zullen er altijd voor jou zijn meid.
  Love you xxx

Reageren mag! Graag zelfs!