Samen vechten!

open kaart…

En plots sta je bij de apotheek je hart te luchten..
Je moet weten dat ik niet zo goed ben in emoties delen, nu ja wel onrechtstreeks maar face to face en vooral tegen mensen waar ik closer mee ben dat blijft lastig.
Ik heb dat nooit geleerd, ik was altijd beter in maskers opzetten en blijven doorgaan.

Maar goed …
Ik moest naar de apotheek en besloot al men moed bijeen te rapen en iets te vragen waar ik energieker en vrolijker van zou worden.
Voor ik het wist spuugde ik men gal en uitte al men frustraties.
Arme dames haha, gelukkig voor hen kwam er toen een nieuwe klant en klapte ik weer dicht.
Nuja de eerste weken passeer ik daar waarschijnlijk niet meer ­čśë

Zoals ik ook tegen hen zei…
Wij zijn vechters, ├ęcht kei harde vechters en proberen altijd positief te blijven maar soms…soms ben ik het zat om te vechten en kan enkel boos, moe en gefrustreerd zijn. En al hou ik absoluut niet van dat verdrietige gevoel , ik vrees dat het er bij hoort en ik dringend moet leren daar mee om te gaan.
Mijn huishouden blijft liggen, uitgebreid koken laat ik over aan Jurgen en Marthe krijgt steeds vaker te maken met een snel ge├»rriteerde mama…

Het is gewoon zooo oneerlijk allemaal…
Ik was vanmorgen bij Jurgen(jep weer chemo week) en we hadden het er over hoe oneerlijk en frustrerend het is. Hoe het voelt, niet alleen het ziek zijn is vreselijk, maar ook alles daarbij.
Het lijkt of je op allerlei punten wordt gestraft…..alsof ziek zijn al geen straf genoeg is.

Wij wilden graag een 2e kindje, hadden eindelijk net genoeg gespaard om te gaan dromen van een eigen woning,ik was aan het studeren, …. en plots worden al die plannen van tafel geveegd.
En jaaa als ik moet kiezen dan kies ik uiteraard voor een gezonde man ipv al onze plannen maar wees eens eerlijk wie maakt er geen toekomstplannen?
En we hebben de beste huisbaas en leuk appartement en jaaa we mogen dankbaar zijn dat we 1 gezonde dochter hebben maar af en toe…
af en toe is het gewoon allemaal zooo enorm frustrerend.

Waarom ik dit blog? Goei vraag.. schrijven lucht op en wie weet herkent er iemand de gevoelens en heeft die persoon iets aan al dit geratel.
Weet dat als je deze emoties herkent, dat je niet de enige bent en dat als je nood hebt aan een luisterend oor (lezend oog) dat ik uitkijk naar uw mails en graag tijd voor u maak.
Ik begrijp als geen ander dat het vaak makkelijker is om tegen vreemden je hart te luchten,

dikke knuffel Sarah

 

3 Reacties

 • TinneV

  Oh Sarah, het lijkt me niet meer dan heeeeel erg normaal dat je deze gevoelens hebt. Het gaat ook niet over of/of maar wel over en/en. En natuurlijk wil je vooral dat J├╝rgen beter wordt ├ęn natuurlijk heb je nog andere verlangens die je nu (deels en minstens voorlopig) niet kan vervullen. Misschien helpt het je als je niet hoeft te denken dat het ene het andere niet uitsluit en dat het niet allemaal zwart of wit is, er is zoveel grijs… Dikke knuffel en ik blijf duimen voor jullie!!!!

 • C├ęline Art'Ica

  Sarah

  Ik begrijp je volledig meid…
  Miserie kan soms zo zwaar op jouw schouders vallen en plots komt alles er uit. Ook al gehad bij de apotheker.
  Er is meer afstand tussen elkaar en je kan je erna makkelijker terug afsluiten.
  Bij vrienden heb ik het soms moeilijk met hun emoties of heb ik verdriet omdat ze met me meeleven. Maar soms komt dat te dicht en zou ik willen huilen zonder stoppen. Schreeuwen van de daken waarom ik altijd onrecht moet ondervinden. Waar we dit aan verdiend hebben… Frustrerend!
  Maar het is er even uit, je krijgt een knuffel of een schouderklop.
  Dat zijn de echte vrienden. De mensen die luisteren zonder oordeel klaar te hebben.
  Geen kop op, maar ‘laat je maar even gaan’.

  Dikke knuffel ­čĺÜ
  C├ęline

 • Irene

  Lieve Sarah. Ik begrijp je als geen ander en ja waaromjullie juist, een van de mooiste ge├źngageerde koppels die ik ken.
  Je mag al eens het uitschreeuwen,uithuilen,en alles oneerlijk vinden, dat is het ook maar aan het lot kun je niks veranderen, blijven
  Geloven dat alles goed komt want dat verdienen jullie echt wel!
  Ik doe mijn hoed af voor de manier dat jullie er mee omgaan.
  Een dikke pluim en indien ik met iets kan helpen …vragen staat vrij …
  Een dikke welgemeende knuffel
  Irene

Reageren mag! Graag zelfs!