Samen vechten!

En dan nu het zwarte gat?

Hier zit ik dan met een kopje thee en een lekkere wafel in de zetel. Even mezelf op verplicht luieren gezet. Moet kunnen toch?

We zijn een dikke week na levensloop en we kunnen niet anders dan dankbaar terugkijken naar het levensloopweekend.
Ik weet nog dat Jurgen en ik in het ziekenhuis zaten tijdens zijn (dachten we toen) laatste chemokuur en dat we besloten om ook mee te gaan doen.
Het was paasvakantie en we zeiden tegen elkaar dat in het slechtste geval we met twee die 24u gingen moeten invullen.

We hoopten stiekem op een paar mensen die wel zouden meedoen en wat mooi zou het zijn als ons team €250 kon inzamelen tvv stichting tegen kanker.

Team Jurgen was geboren! We gingen meedoen omdat we zo de hele chemoperiode konden afsluiten. Dat was tenminste het plan…
Zoals de meesten weten herviel Jurgen helaas maar dat hield ons niet tegen om verder te gaan met de voorbereidingen van levensloop Edegem. We noemen hen niet voor niets de vechters!!

Ook tijdens levensloop en de voorbereidingen beseften Jurgen en ik weer hoe gezegend we zijn met onze achterban. We kregen en krijgen zoveel steun en liefde langs verschillende wegen, werden gesponsord, er kwamen naaidagen voor de groentenzakjes daar ik de productie alleen niet meer kon volgen, …. Dankzij een top team hadden we een leuk en origineel kraampje en 2 hele schattige verkopers Jip en Mien (die als we ni oppasten ook verkocht waren geweest haha)


Dankzij de groentenzakjes kreeg ik er trouwens enkele topvriendinnen bij, hoe bijzonder dat wildvreemden zo hard mee op de kar springen om te helpen. Die kei hard werkten en naaiden om ons kraam te vullen en nu reeds nadenken over volgend jaar.  Zo blij dat ik hen mocht (beter) leren kennen en nu mijn vriendinnen mag noemen.

Een dikke week na levensloop Edegem mag ik trots vertellen dat Team Jurgen bestond uit 65 man en dat we dankzij hen, sponsers en verkoop van groentenzakjes, strikjes, kaartjes, enz we momenteel reeds €4500 hebben ingezameld!

Ik kan niet anders dan heel dankbaar zijn en merci zeggen!
Merci aan alle lopers, kopers,… maar ook aan Atelier in ’t leerke, Van Rooy, Gen – C, Cronos group, Apotheek Elsborg,  Gamma Schelle, Planet Polaris, lieve boekhoudster Edwina De La Ruelle, en ik vergeet er vast nog…..

Volgend jaar hoop ik  stiekem dat we weer met ons prachtteam zullen meedoen en samen wandelen voor Team Jurgen.
Knapperd, je ziet, je staat er niet alleen voor, 24 op 24 zijn we er voor u .
We zien u graag!!

Ohja het zwarte gat dat valt allemaal nog wel mee hoor. We zijn achter de schermen bezig met de shirts en ook begon ik deeltijds te werken in Veritas Edegem dus het blijft lekker druk.
Maar daar later meer over.

2 Reacties

Reageren mag! Graag zelfs!