meinen knapperd

leegte….

Ik mis u…
Ik mis u knapperd…
Ik mis u zooooo

Al bijna 12 weken zonder u en het doet elke week meer pijn lijkt het.
Wat ik er niet voor over zou hebben om nu 5 minuten met je te kunnen praten, 5 minuten in u armen te kunnen kruipen en te huilen…
5minuten u besnuffelen en plat knijpen, ik weet niet of ik u zou kunnen delen die paar kostbare minuten met Marthe of anderen als ik eerlijk ben.
Ik zou u helemaal voor mezelf willen, laat me maar is een keertje de egoist zijn, vind ik prima.

Ik zou u zo graag horen zeggen dat je trots op me bent. Trots op feit dat ons huishouden niet compleet een ramp is. Trots dat er effectief nog propere borden zijn ipv een vaat van 10 meter hoog. Trots dat de was redelijk bijgewerkt is (Toegegeven ik heb verschillende vriendinnen die graag helpen als ik het vraag). Trots dat ik marthe gewoon kind laat zijn en nu dus typ terwijl zij bezig is met generale repetitie. Jaja uwe guppie treed dit weekend 3maal op in de stadsschouwburg van Mortsel. Ik wist zelfs niet dat Mortsel er eentje had.
Je moest vast ook lachen met haar ingenieus idee deze week, toen ze haar schoen zette want ze wilt graag nog een pop haha.

Trots dat ik deze week met een klein hartje toch weer begon met werken. Ik denk zelfs dat ik vrolijk genoeg ben zodat de klanten er niets van merken. Ik weet dat je trots bent maar wat zou ik het u graag horen zeggen terwijl ik in u armen lig.
De leegte overvalt me steeds harder thuis. Ook Marthe heeft er last van en mist haar sterke papa. Ik zou je zo graag de foto’s laten zien van de Ginger baby zoals je hem stiekem noemde toen je hoorde dat je neef papa zou worden. Je zou vast trots zijn op Bernd en Louise en (ongevraagd) ouderlijke raad willen delen. Ik kan me zo voorstellen dat je zou vertellen over hoe het voor ons was als kersverse ouders .Ik ga snel op bezoek maar zonder jou gaat Lucas knuffelen helemaal anders zijn…

Gisteren gaan eten en Bjorn vertelde dat de bierapp invullen nu toch anders is zo zonder u. Ik ben blij te horen dat je in zoveel hartjes woont zoals Marthe steeds zegt. Heel wat mensen gaan u ook mee op reis nemen en bij sommige plakt de sticker in de auto of op de moto. #knapperddewereldrond leeft!! Maar wat had ik graag die hashtag niet nodig gehad. Wat zou ik liever met jou de hele wereld rond gereisd zijn…

Ik vrees dat ik ook meer en meer preek tegen koppels. Het is zoooo belangrijk elkaars liefdestaal te spreken en elke dag te laten voelen of zeggen dat je elkaar graag ziet. Zoals jij int ziekenhuis je verontschuldigde dat je me te veel als vanzelfsprekend had genomen… ik hoop dat vele koppels hun ogen openen en ons advies ter harte gaan nemen.
Je mag misschien wel denken ach hij/zij weet dat ik hem/haar graag zie maar zeg het ook!!
Ik vrees dat dit levenslang mijn stokpaardje zal worden… vertel je man, neef, vriendin, collega hoe graag je hen ziet. Niet perse met woorden maar mag ook met daden. Ik ben ervan overtuigd de wereld wordt een mooiere plek!

Ik heb geluk dat vele hun best doen mijn liefdestaal te spreken, dat vele er proberen voor me te zijn, me te bemoedigen of gewoon mijn lievelingseten brengen. Helaas de leegte blijft erg groot want niemand kan jouw armen, knuffels, geur, … vervangen nu niet en nooit niet.

Ik mis u…
Ik mis u knapperd…
Ik mis u zooooo

4 Reacties

 • Jan

  Als ik dit lees wordt het ook voor mij verschrikkelijk moeilijk.
  Naast het voelen van jullie berdriet, heb ik het ook steeds moeilijker met het verlies van Jurgen.
  Hopelijk hebben we veel steun aan mekaar en laten we jet ook zien, dit word voor mij steeds moeilijker, ok merk dat ik steeds stiller word.
  Ik blijf van jullie houden zoals ik ook van Jurgen blijf houden.

  Hopelijk tot binnen kort om face to face bij te praten.

 • Me

  Ik wou dat ik kon toveren en je het verlangen van je hart kon brengen. Niet voor 5 min. Maar blijvend.
  Je gedachten weren me steeds te raken
  Warme knuffel en veel liefs

 • Marleen

  Ja Sarah ik begrijp je dat het nog steeds moeilijk is zo zonder Jürgen we weten wat het is iemand verliezen het is niet het zelfde je mama moeten missen als je man missen maar er is een leegte die niet meer gevuld word we leven met je mee en willen je troosten dikke knuffel van mij Marleen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Reageren mag! Graag zelfs!